Big Smile garantie!

Op onze Bamboez zit een Big smile garantie.  Nu horen we je denken ‘’ huh, wat is dat voor iets leuks?’’ Dat leggen we graag aan je uit!

Het kan namelijk voorkomen dat je Bamboez scheurt in de lengterichting door wisseling in temperatuur of luchtvochtigheid. Dit natuurlijke verschijnsel kun je zelf real-life meemaken. Wat er dan gebeurt is dat jouw Bamboez een ploppend geluid maakt: Happy Bamboez to you! :)

Uiteraard kan het voorkomen dat de scheur groter wordt en dat zelfs de binnenste laag scheurt. Mocht je Glimlach hierdoor verdwijnen neem dan gelijk actie door ons te appen, sms'en of te bellen! Wij willen je weer snel een BIG SMILE bezorgen.

Houd er rekening mee dat wij graag willen weten hoelang je al trotse eigenaar bent van deze Bamboez en hoe zijn huidige staat is. Graag ontvangt het Bamboez-team een foto om er een beoordeling op los te laten. Mocht je Bamboez afgekeurd worden dan wordt de gescheurde pot vervangen!  STUUR het MERKLabel (Bamboez) dat aan het potje zit NAAR ONS OP in een envelop. Dit is namelijk je garantiebewijs. Het enige DAT JIJ HOEFT TE BETALEN, ZIJN DE VERZENDKOSTEN. 

                                                              

 

© 2020 - 2021 Bamboez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel