RETOURNEREN

BEDENKTIJD

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op uw rekening. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via hallo@bamboez.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Geen retourformulier gevonden bij je zending? Download en print hem hier. 


STAPPENPLAN RETOURZENDING:

1. Vul het retourformulier in of stuur een mail aan hallo@bamboez.nl
2. Verpak de retour-items stevig en voeg het retourformulier toe.

3. Geef je pakket af bij een pakketbezorger naar keuze. Bijvoorbeeld PostNL, DHL of GLS.
Kijk voor actuele tarieven op: PostNLDHL Parcel of GLS


MAATWERK

De producten die je via deze webwinkel koopt en speciaal op maat gemaakt zijn volgens jouw wensen vallen niet onder het herroepingsrecht en het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.


PRODUCT RUILEN?

Wilt je het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met hallo@bamboez.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.


IK HEB EEN VERKEERD BEZORGADRES DOORGEGEVEN!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via onderstaande buttons. We proberen de bestelling nog voor je te wijzigen.

© 2020 - 2021 Bamboez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel