hoi LIEVE BAMBOEZ-BEZOEKERS!

Wij zijn René en Lindsey: partners in de liefde en daarnaast partners in bamboe. We zijn een combinatie   tussen Schiedam en Tilburg en daarom kunnen onze dialecten soms wat door elkaar lopen. We wonen in   Tilburg en in 2 keer rollen, zijn we in onze eigen Bamboez-werkplaats. 

WE BEDENKEN, ONTWERPEN, ZAGEN EN VERSTUREN ONZE CREATIES MET ENORM VEEL PLEZIER. We hebben flink     ons best gedaan om ons concept er spik en span uit te laten zien. We denken over alles na om de creaties   nog leuker te maken voor in huis.

Met een kleine planten-verslaving (lindsey) staat hier ondertussen het hele huis vol met cactussen,   vetplanten en andere mini planten: Een nieuwe creatie is een mooi excuus om nieuwe plantjes te scoren!   ;)

Alles pakken we samen op in ons bedrijf. Van het zagen, inpakken, foto’s maken, de webshop, marketing, noem het maar op. We doen dit met veel plezier en dat is ook onze les die wij hebben geleerd de afgelopen tijd:

''je kunt zoveel plezier uit jezelf halen. Vaak veel meer dan je denkt, zolang je maar tijd schenkt aan wat je écht gelukkig maakt.''

© 2020 - 2021 Bamboez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel