BAMBOEZ? wat?

Bamboez staat voor unieke bloempotten van bamboe: gemaakt door ons!  

vanaf december 2019 zijn we bezig met het creëren en uitwerken van bamboez. We hebben Onze ideeën op papier gezet en hierna zijn we op zoek gegaan naar bamboestammen. Toen we deze in huis hadden, zijn we meteen gestart met het maken van onze eerste bloempotten. Dit ging natuurlijk niet zonder verrassingen. We hebben onze werkruimte moeten uitbreiden met verschillende tools die geschikt zijn om bamboe te bewerken. Bamboe kan namelijk niet hetzelfde behandeld worden zoals hout.

Omdat onze bloempotten vooral geschikt zijn voor kleine plantjes, houden we rekening met de diameter van de stammen. Op deze manier past hier altijd jouw favoriete kleine groene vriend in. We zoeken daarom zelf de bamboestammen uit zodat we zeker weten dat de afmetingen juist zijn.

Wij zijn vooral helemaal fan van bamboe omdat niet één stam hetzelfde is. De kleuren zijn steeds anders, het aantal lagen is per stam verschillend en de ene stam is rechter of krommer dan de andere stam. juist Op deze manier kunnen wij voor iedereen een echt unieke creatie maken.

Naast de kenmerken van bamboe en het bewerken hiervan, leerden we de fijne kneepjes van het bouwen van een webshop, fotograferen, marketing en alle andere zaken die bij een onderneming komen kijken. In augustus 2020 hebben wij ons officieel ingeschreven bij de kvk en bamboez is een feit!

Op 18 oktober 2020 is onze webshop geopend met de eerste 9 creaties. ondertussen hebben we al flink uitgebreid en We zitten nog steeds niet stil. onze webshop blijft groeien met nieuwe, toffe creaties. Hou ons dus goed in de gaten! :)

Happy bamboez to you !

 

© 2020 - 2021 Bamboez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel